schoedl1 (68K)Wie ooit de vreugde heeft gekend van n koppeltje tuutn op t haim, weet precies wat ik bedoel. Een trouwe familie, waar de sfeer van genoeglijkheid, trouw, gezelligheid en vrede van uit gaat.schoedl2 (76K)

Bovendien leveranciers van de meest smakelijke eieren. Die ze soms zo goed weten te verstoppen, dat ze niet te vinden zijn. Dan kun je meemaken dat na een paar weken, een waakse moederkloek tevoorschijn komt met een dozijn piepende donzen bolletjes.schoedl3 (92K)

Dze kippen komen niet uit een ei. Maar zijn geboren uit een gevoel van gemis. Een dierbare herinnering die mij gemakkelijk terugvoert naar mijn jeugd. Waarbij mijn ouders er voor zorgden, dat we ook altijd omringd waren door levende have. Je kunt ook zeggen dat ze voor mij een soort meditatiepunt vormen voor het gevoel van zo is het goed.schoedl4 (93K)

Ik heb deze tuutn vormgegeven in brons, zodat ze rustig op t haim hun gang kunnen gaan. Er zijn er zeven in totaal. Ieder met zijn of haar individuele eigenheid. Het eerste drietal is al gegoten; de resterende vier volgen spoedig.schoedl5 (60K)

De oplage is maximaal zeven gietsels. Waarmee de exclusiviteit gewaarborgd is.De prijs bedraagt 650,- per stuk.(Prijs onder voorbehoud.) U bent geheel vrij in uw keus ten aanzien van aantal en samenstelling. Indien niet voorradig kunnen ze uiteraard besteld worden, waarbij een aanbetaling van 25% verschuldigd is. Zodra dit bedrag ontvangen is, wordt de opdracht aan de gieterij verstrekt. De levertijd zal meestal 6 7 weken zijn.schoedl6 (105K)

Natuurlijk kunt u bij mij altijd terecht met vragen of voor atelierbezoek.